Kristalna plaketa zlate bonitete odličnosti

Certifikat bonitetne odličnosti je priznanje stabilnega in varnega poslovanja. Tržne raziskave kažejo, da imetniki certifikatov CompanyWall business delujejo bolj stabilno, postopoma dosegajo trajnostni uspeh in se med seboj priznavajo na nacionalni in mednarodni ravni.

S ponosom sporočamo, da naše podjetje ALVA d.o.o. že vrsto let posluje z eno od najboljših bonitetnih ocen. Skladno z analizami poslovnih podatkov, ki jih izvaja bonitetna hiša CompanyWall za več deset tisoč podjetij v Sloveniji in tujini, dosegamo odlične poslovne rezultate, ki dokazujejo našo finančno stabilnost in ustvarjajo zaupanje med poslovnimi partnerji.

Za uspešno večletno poslovanje smo prejeli kristalno plaketo zlate bonitetne odličnosti, ki jo bonitetna hiša CompanyWall podeljuje le najbolj konkurenčnim podjetjem iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine. Ta mednarodno priznana blagovna znamka zlate bonitetne odličnosti krasi le 3,6 % podjetij, ki jim je uspelo doseči in ohraniti najvišje bonitetne ocene na podlagi doseženih rezultatov v zadnjih treh letih.

Ekipa ALVA d.o.o.