Otvoritev novih poslovno-skladiščnih prostorov

Naše podjetje ALVA d. o. o. se vse bolj utrjuje kot zaupanja vreden partner pri načrtovanju in izgradnji objektov. V podjetju smo v četrtek, 8. 6. 2023, v družbi poslovnih partnerjev slovesno odprli zadnjo – od ideje prek projektiranja do izvedbe – uspešno izpeljano naložbo: lastne prenovljene poslovno-skladiščne prostore .

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2009, je imelo sprva le dva zaposlena in je delovalo ob pomoči skoraj vseh članov ožje in širše družine, do danes pa se je oblikovala ekipa, v kateri vsak od več kot 20 zaposlenih bdi nad določenim področjem dela v podjetju.

Glede začetkov podjetja je Jure Višček izpostavil, da so bili skromni, prvo pisarno je namreč imel kar na podstrešju hiše, kjer sta živela ženina starša. Razvoj podjetja Alva je šel potem strmo navzgor, Višček pa ob tem izpostavi podpore družine.

Njegov moto je, da se dobro vrača z dobrim. Že vrsto let finančno podpira Rokometni klub Trimo Trebnje, ki je zadnja leta v vrhu slovenskega rokometa. Poleg tega se vedno znova radodarno odzove, če nanj naslovijo prošnjo za pomoč pri nakupu kakšne zadeve, ki bi imela za kraj velik pomen. Ob zaključku omenjene  slovesnosti je tako Jure Višček predal donaciji v  v skupni višini šest tisoč evrov predsedniku Krajevne skupnosti Šentlovrenc Tomažu Špendalu in predsednici PGD Šentlovrenc Andreji Zupančič.

Ob tem je direktor Jure Višček povedal: »Verjamem, da je več dejavnikov oblikovalo moj način dela in razmišljanja. Otroštvo sem najraje preživljal na sosednji stričevi kmetiji ali z očetom v delavnici. Pred tremi desetletji, ko sem igral rokomet, sem spoznal ogromno ljudi, s katerimi sem kasneje sodeloval. Verjamem, da se dobro vrača z dobrim in zato se trudim vsaj nekaj tega, kar mi je bilo dano, vrniti družbi. Menim namreč, da je veliko lažje pomagati, kot prositi za pomoč.«

Novi prostori, ki so zrasli na mestu, kjer je pred skoraj stoletjem stal župnijski dom in pomožni gospodarski objekti, s seboj prinašajo še neodkrite možnosti za razvoj in so predvsem referenčni objekt. V podjetju Alva d.o.o. namreč v sodelovanju z naročnikom vedno iščemo samo vrhunske rešitve tako za strešne in fasadne sisteme, energetske sanacije, jeklene konstrukcije, nadstreške kot celotne projekte »na ključ«.

O dogodku so poročali tudi na spletni strani Dolenjskega lista – OBJAVA

_SZ98553
_SZ98576
_SZ98669
SZ1_2764
_SZ98597
SZ1_2587
_SZ98609
SZ1_2906
SZ1_2970
_SZ99241
SZ1_2951
_SZ99369
SZ1_2875